Unitas Beachtoernooi 2019

Het toernooi

In 2019 organiseert HV Unitas uit Rolde voor de zesde keer een beachhandbal toernooi op zaterdag 25 en zondag 26 mei. Op de zandverstuiving wordt er op zeven velden gespeeld. In elke leeftijdsgroep, de F jeugd tot en met de senioren, kunnen zowel heren- als damesteams zich opgeven. Let op: VOL = VOL.

Kosten

De kosten voor het toernooi verschillen per leeftijdscategorie. Voor de F jeugd tot en met de C jeugd bedragen de kosten €25,- per team, voor de B jeugd tot en met de senioren €35,- per team.

Aanmelden

Graag nodigen wij jou en je vereniging uit voor dit toernooi. Je kan je vereniging aanmelden door op de NHV site jouw eigen team in te schrijven voor de Beach Handball Tour én voor ons HV Unitas Beachhandbaltoernooi:

Klik hier voor een directe link naar NHV Beach tour

Locatie

Het toernooi vindt plaats in het Drentse Rolde, op de zandverstuiving die gelegen is naast Boerbos. Voor de precieze locatie en een routebeschrijving: zie de kaart hieronder.

Beachtoernooi E- en F-jeugd

De jongste jeugd moet zich aanmelden via de Beachhandball Tour, de allerjongste jeugd via een Aanmeldformulier.
Dit formulier wordt in 2019 actief.

Beachhandball Tour

Dit toernooi is officieel erkend door het NHV en dat betekent dat er kwalificatiepunten te verdienen zijn voor de Beachhandball Tour. Er zijn voorlopig 145 toernooipunten toegekend. Er zal gespeeld worden conform de regels van het IHF.

Spelregels Beachhandball

NHV Beach Handball Promo

Wil jij weten hoe Beach Handball wordt gespeeld? Of wil jij het jouw vrienden graag uitleggen?
Bekijk en deel dan nu onze nieuwe NHV Beach Handball Promo!

Kijk voor meer informatie ook eens op www.beachhandball.nl!

Geplaatst door Beach Handball Nederland op donderdag 4 mei 2017

Nog vragen?

Heb je nog vragen wat betreft ons toernooi? Geen probleem! Stuur een mail naar beach@hvunitas.nl met je vraag, dan zullen wij hem zo snel mogelijk beantwoorden.

Logo BeachHandbal NHV

Impressie van het Unitas Beachtoernooi