Lidmaatschap en contributie

Lid worden bij HV Unitas

Voordat je besluit lid te worden bij H.V. Unitas, bestaat er de mogelijkheid om kosteloos drie keer mee te trainen. Lijkt het je leuk om een keer mee te trainen, neem dan vrijblijvend contact op met de desbetreffende trainer/trainster of stuur een e-mail naar info@hvunitas.nl.

Als je lid van H.V. Unitas wordt voor 1 januari ben je de contributie voor het hele seizoen aan H.V. Unitas verschuldigd. Als je na 1 januari lid wordt van H.V. Unitas ben je voor een half seizoen de contributie aan H.V. Unitas verschuldigd.

Download het aanmeldingsformulier en het sepa-incassoformulier.
Vul beide formulieren in en lever ze in (met een pasfoto) bij je trainer of stuur een scan van beide formulieren en een pasfoto via de e-mail naar info@hvunitas.nl.

Download aanmeldingsformulier PDF     Download aanmeldingsformulier DOCX
Download SEPA incasso-formulier PDF

De hoogte van de contributie

Categorie Contributie per jaar
Heren senioren € 216
Dames senioren € 204
Recreanten € 145
A jeugd € 156
B jeugd € 140
C jeugd € 120
D jeugd en jonger € 100
Verenigingslid / donateur € 25

Daarnaast is het mogelijk om trainingslid bij H.V. Unitas te worden. De contributie voor een trainingslid bedraagt 50% van bovenstaande bedragen.

Betaling van de contributie

Rond de 27e van de maanden Oktober, December, Februari en April wordt de contributie van het seizoen 2016/2017 geïncasseerd.

De contributie van H.V. Unitas wordt 4 keer per jaar automatisch geïncasseerd. Bij de aanvang van uw lidmaatschap ontvangt u tegelijkertijd met het aanmeldingsformulier een machtiging voor de automatische incasso.

Het opzeggen van uw lidmaatschap

Als je lid wordt bij H.V. Unitas, word je automatisch ook lid van de NHV, de handbalbond. Het lidmaatschap bij de handbalbond is altijd een heel seizoen en kan niet halverwege het seizoen worden opgezegd. Om die reden ben je altijd voor een heel seizoen lid van H.V. Unitas en kan het lidmaatschap niet halverwege het seizoen worden opgezegd. Besluit je toch halverwege het seizoen te stoppen, dan ben je de contributie tot het einde van het lopende seizoen aan H.V. Unitas verschuldigd.

Als je je lidmaatschap bij H.V. Unitas wilt beëindigen, kan dit schriftelijk voor 1 juni bij onze secretaris, Siska Wekema. Haar adres is Gieterstraat 80  (9451 TG) te Rolde. Of stuur een e-mail naar info@hvunitas.nl. Als je je lidmaatschap na 1 juni opzegt, ben je het volgende seizoen de volledige contributie aan H.V. Unitas verschuldigd.

Een verandering in persoonsgegeven

Ga je verhuizen, verandert je telefoonnummer of e-mailadres, geef dit dan zo snel mogelijk door aan onze wedstrijdsecretaris of stuur een e-mail naar info@hvunitas.nl