Samenwerking Unitas & SKS fysiotherapie

Beste leden van Unitas,

Namens het bestuur van Unitas en SKS fysiotherapie willen wij u informeren over de samenwerking die wij zijn aangegaan. Dit betekent dat SKS fysiotherapie gaat zorgen voor de blessure preventie en behandeling waar nodig.

Zoals inmiddels een aantal al weten mijn naam is Maaike van Doorn. Zelf een aantal jaren op eredivisie niveau gespeeld en sinds een paar jaar wat lager gaan handballen. Vorig jaar gestopt met het handballen, maar blijf het een onwijs leuk spelletje vinden.  Sinds 9 jaar ben ik nu werkzaam als (sport)fysiotherapeut, en om op deze manier het handbal te combineren met werk maakt het alleen nog maar leuker.

SKS fysiotherapie is een praktijk in Assen voor Fysiotherapie, Manuele Therapie en Actieve revalidatie met meerdere vestigingen in Assen  en Rolde waar een team van fysiotherapeuten en een oefentherapeut werkzaam zijn. SKS is een dynamische praktijk met een groot aanbod van fysiotherapeutische specialisaties, waardoor vrijwel alle specialisaties binnen onze praktijk aanwezig zijn. Fysiotherapeute Maaike van Doorn zal vanaf heden wekelijks aanwezig zijn op de trainingslokatie van Unitas om blessures vroegtijdig te signaleren en eventueel te behandelen.

Handbal je bij Unitas  en heb je een mogelijke blessure? Dan kun je op woensdagavond  tussen 17.30 en 18.30 uur aankloppen bij de verzorgingsruimte. Maaike zal hier elke woensdag aanwezig zijn. Allereerst zal een screening en advies plaatsvinden. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Als er besloten worden tot een fysiotherapeutische behandeling, dan zal dit via de zorgverzekering geregeld worden.

De SKS blessure app
Naast het inloopspreekuur is er ook de mogelijkheid om je via onze SKS blessure app aan te melden.
Als je bij aanmelding aangeeft dat je bij Unitas Handbalt word er binnen 24 uur contact met je opgenomen en een eerste advies gegeven. Uitzondering daar wanneer er in het weekend blessure is opgelopen dan dit via app melden en nemen wij maandags contact met je op ( de app is gratis downloadbaar in de App Store voor Apple en Android).

Sportieve groet,

SKS fysiotherapie

www.sks-fysiotherapie.nl
www.kinderfysiotherapie-noorddrenthe.nl