FORGOT YOUR DETAILS?

Beach 2023

Unitas NK Kwalificatietoernooi Beachhandbal 2023

Het Toernooi

In 2023 organiseert HV Unitas uit Rolde voor de achtste keer een beachhandbal toernooi op zaterdag 27 en zondag 28 mei. Op de zandverstuiving wordt er op (maximaal) zeven velden gespeeld. In elke leeftijdsgroep, de D jeugd tot en met de senioren, kunnen zowel heren- als damesteams zich opgeven.

Zaterdag 27 mei:  D-jeugd t/m B-jeugd
Zondag 28 mei : A-jeugd t/m senioren

Kosten

De kosten voor het toernooi verschillen per leeftijdscategorie. Voor de D jeugd tot en met de C jeugd bedragen de kosten € 25,- per team, voor de B jeugd tot en met de senioren € 35,- per team.

Aanmelden

Aanmelden kan niet meer!

Alle poules zitten weer goed vol, dus aanmelden kan niet meer voor ons HV Unitas Beachhandbaltoernooi.

Dank voor jullie enthousiasme!

Programma en uitslagen

Het volledige programma en de uitslagen zijn te vinden in Tournify, tijdens het toernooi weet je dus precies waar en wanneer je speelt. Zoek op Unitas of scan de QR-code hieronder:

Locatie

Het toernooi vindt plaats in het Drentse Rolde, op de zandverstuiving die gelegen is naast Boerbos. Voor informatie over o.a. parkeren download ons toernooiboekje HIER.

 

Beachhandball Tour

Dit toernooi is officieel erkend door het NHV en dat betekent dat er kwalificatiepunten te verdienen zijn voor de Beachhandball Tour. Er zijn voorlopig 125 toernooipunten toegekend. Er zal gespeeld worden conform de regels van het IHF.

Spelregels Beachhandball

Kijk in onze toernooi informatieboekje voor het toernooireglement.

 

Nog vragen?

Heb je nog vragen wat betreft ons toernooi? Geen probleem! Stuur een mail naar beach@hvunitas.nl met je vraag, dan zullen wij hem zo snel mogelijk beantwoorden.

 

 

Logo BeachHandbal NHV

 Unitas Beachtoernooi

 
 
TOP