FORGOT YOUR DETAILS?

Beach 2023

Unitas NK Kwalificatietoernooi Beachhandbal 2023

Het Toernooi

In 2023 organiseert HV Unitas uit Rolde voor de zevende keer een beachhandbal toernooi op zaterdag 27 en zondag 28 mei. Op de zandverstuiving wordt er op (maximaal) zeven velden gespeeld. In elke leeftijdsgroep, de F jeugd tot en met de senioren, kunnen zowel heren- als damesteams zich opgeven.

Zaterdag 27 mei:  F-jeugd t/m B-jeugd
Zondag 28 mei : A-jeugd t/m senioren

Kosten

De kosten voor het toernooi verschillen per leeftijdscategorie. Voor de F jeugd tot en met de C jeugd bedragen de kosten € 25,- per team, voor de B jeugd tot en met de senioren € 35,- per team.

Aanmelden

Graag nodigen wij jou en je vereniging uit voor dit toernooi. Je kan je vereniging aanmelden door op de NHV site jouw eigen team in te schrijven voor de Beach Handball Tour én voor ons HV Unitas Beachhandbaltoernooi:

Klik hier voor een directe link naar NHV Beach tour 

Let op: VOL = VOL (er is een reservelijst, hiervan krijgt u bericht na opgave bij een volle poule).

Locatie

Het toernooi vindt plaats in het Drentse Rolde, op de zandverstuiving die gelegen is naast Boerbos. Voor de precieze locatie en een routebeschrijving: zie de kaart hieronder.

Beachtoernooi E- en F-jeugd

Voor de allerjongste jeugd organiseren wij op zaterdag(morgen) een E- en F-beachhandbal toernooi.
Aanmelden kan via onderstaande link:
Naar de aanmeldpagina E- en F-jeugd

Beachhandball Tour

Dit toernooi is officieel erkend door het NHV en dat betekent dat er kwalificatiepunten te verdienen zijn voor de Beachhandball Tour. Er zijn voorlopig 125 toernooipunten toegekend. Er zal gespeeld worden conform de regels van het IHF.

Spelregels Beachhandball

Nog vragen?

Heb je nog vragen wat betreft ons toernooi? Geen probleem! Stuur een mail naar beach@hvunitas.nl met je vraag, dan zullen wij hem zo snel mogelijk beantwoorden.

Logo BeachHandbal NHV

 Unitas Beachtoernooi

TOP