FORGOT YOUR DETAILS?

HV Unitas organiseert een beachhandbal clinic!
10 mei · Zandverstuiving Rolde

De clinic

Het zaalseizoen is alweer afgelopen. We blijven natuurlijk wel handballen, de toernooien komen er weer aan en sommige teams doen mee met de beker. We gaan dit jaar ook weer beachhandballen. Op 29, 30 en 31 mei is ons eigen Beachhandbal toernooi, en we willen ons met zo hoog mogelijk eindigen. Ook bestaat er nog de mogelijkheid aan andere toernooien mee te doen, in de regio of van de Beachhandball Tour, om meer punten te verzamelen voor het NK.

Aanstaande zondag, 10 mei, zullen we het beachseizoen aftrappen met een geweldige beachhandbal clinic. Deze training zal gegeven worden door de studenten van TSHV Camelot uit Tilburg, ervaren beachhandballers die op landelijk en Europees niveau meedoen om de prijzen. De dames van Camelot wonnen twee jaar geleden zelfs de European Beachhandball Tour!

Iedereen is welkom!

Deze clinic is voor iedereen, van jong tot oud, en een ideale basis voor een leuk en succesvol beachseizoen, zorg dus dat je erbij bent! Ook niet-leden van Unitas zijn welkom!

Programma

10:00 – 11:0 de E & D jeugd
11:00 – 12:30 de C & B jeugd
12:30 – 14:00 de A jeugd en senioren

Nog vragen?

Heb je nog vragen wat betreft de clinic, ons toernooi of iets anders wat met beachhandbal te maken heeft? Geen probleem! Stuur een mail naar beach@hvunitas.nl met je vraag, dan zullen wij hem zo snel mogelijk beantwoorden.

Locatie

De clinic vindt, net als het toernooi zelf, plaats op de zandverstuiving. Hier is een mooie trainingslocatie aangelegd zodat er optimaal geoefend kan worden.


TOP