• Kom handballen bij Unitas!

HV Unitas is inmiddels een begrip in Rolde en omgeving. De handbalvereniging is in 1961 opgericht en staat garant voor kwalitatief goed handbal, waarbij plezier in het spel centraal staat.

In het seizoen 2023-2024 heeft de vereniging de volgende teams:

• Drie heren senioren
    • Twee dames senioren
    • Dames senioren midweek
    • B jeugd meisjes
    • C jeugd meisjes
    • E- en D-jeugd jongens en meisjes (uitsluitend training, elke maandag van 17:00 tot 18:00)
    • F jeugd jongens en meisjes (uitsluitend training, elke maandag van 16:00 tot 17:00)

Sinds dit jaar bieden wij ook handbal training aan in Assen, dit gebeurt elke vrijdag in de Peelohal.

• F jeugd jongens en meisjes (uitsluitend training, 16:30 tot 17:30
    • D- en E- jeugd jongens en meisjes (uitsluitend training, 16:30 tot 18:00)

Voordat je besluit lid te worden bij H.V. Unitas, bestaat er de mogelijkheid om kosteloos vijf keer mee te trainen. Lijkt het je leuk om een keer mee te trainen, neem dan vrijblijvend contact op met de desbetreffende trainer/trainster of stuur een e-mail naar info@hvunitas.nl.

Als je lid van H.V. Unitas wordt voor 1 januari ben je de contributie voor het hele seizoen aan H.V. Unitas verschuldigd. Als je na 1 januari lid wordt van H.V. Unitas ben je voor een half seizoen de contributie aan H.V. Unitas verschuldigd.

Download het aanmeldingsformulier in Word- of PDF-formaat.
    Vul beide formulieren in en lever ze in (met een pasfoto) bij je trainer of stuur (een scan) van het formulier en een pasfoto via de e-mail naar info@hvunitas.nl.

Download aanmeldingsformulier PDF
    Download aanmeldingsformulier DOCX

De contributie voor seizoen 2023 - 2024

Door de zeer slechte oud papierprijs hebben we voor het eerst in vele jaren de contributie moeten verhogen om het tekort in de begroting op te kunnen vangen.
    Op de ALV zijn de leden akkoord gegaan met de volgende bedragen:

CategorieContributieKledingfonds
    Heren senioren € 240 € 37,50
    Dames senioren € 240 € 37,50
    Recreanten € 145 € 30,00
    A jeugd € 200 € 30,00
    B jeugd € 175 € 0,00
    C jeugd € 155 € 0,00
    D jeugd en jonger € 135 € 0,00
    Verenigingslid / donateur € 30

Daarnaast is het mogelijk om trainingslid bij H.V. Unitas te worden. De contributie voor een trainingslid bedraagt 50% van bovenstaande bedragen, maar betalen niet voor het kledingfonds

Voor informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat van de vereniging: info@hvunitas.nl . U bent welkom om vrijblijvend een aantal trainingen te volgen.

• Aanmelden