Unitasdag 2013

Op zondag 22 september werd traditiegetrouw de Unitasdag gehouden. Dat betekende voor veel teams de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. Tussen 9:00 uur en 18:00 uur werden een aantal spannende wedstrijden gespeeld. Tijdens deze dag konden de meeste teams voor het eerst de nieuwe tenues aan het publiek tonen. Dit mede dankzij de extra inspanningen van de leden van de sponsor commissie en HH Sport uit Smilde. Elk tenue was tevens voorzien van een of meerdere nieuwe sponsoren. Een ander nieuwtje was de beamer in de zaal van de Boerhoorn die door de gemeente op verzoek van het bestuur van HV Unitas werd aangeschaft. Moesten er voorheen sponsordoeken en/of borden worden opgehangen voor de wedstrijd, nu kan via de beamer op een interactieve manier de sponsoren zichtbaar gemaakt worden. Zo werden diverse keren teksten aangepast tijdens de wedstrijden.

Naast de sportieve activiteiten waren er ook allerlei activiteiten voor de jeugd georganiseerd. Dit jaar konden er ook weer mooie prijzen gewonnen worden met de loterij. HH Sport uit Smilde stelde 3 mooie prijzen ter beschikking: Eerste prijs een trainingspak, tweede prijs een sporttas, derde prijs een bal. De hoofdprijs (een cadeaubon) werd geschonken door Twins Hair & Beauty uit Rolde. Er werden dit jaar veel loten verkocht, mede door onze “super-verkoper” Bastiaan Bruins. De Unitasdag was wederom een succes en een prima aftrap voor het nieuwe seizoen die over 2 weken begint.